Být jediná
A jedinečná
Báječný pocit
Netrval dlouho
Chatrná je
Má víra v Boha
Jsem přesto vděčná
Kořen totiž zůstává
Jsem jedna
Z mnoha
Možná jedna z mnoha,
přesto jsi jedinečná,
V davu nechtěj se schovat
jedinečnost není nebezpečná...
Krásný večer, Anfi (*)
09.03.2024 20:23:19 | Emily Říhová
Pro mě jsi jedinecná pořád, Anfádisko!
... a zadarmo...;-)
09.03.2024 08:50:14 | Žluťák