Anotace: Zazima 2024
Zapadá Slunce
obrysy tvého jména
jako zlatý nápis na hřbetu knihy
ze které někdo udělal vor
a teď plaví se rozbouřeným mořem
do krajiny tvého srdce
za se...
14.03.2024 10:47:57 | enigman
Krajina srdce nikdy neokorá...
10.03.2024 08:18:43 | básněnka
Krásná...
09.03.2024 12:40:47 | cappuccinogirl
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?