Anotace: Jeden, ze střepů básní...
Poslouchám
Jak fučí vítr
Bolest srdce
Za něj
Schovávám
Naráží
Bodá hlouběji
Zraňuje víc
A víc
Až z větru
Po nárazu
Nezbylo
Zhola
Nic
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?