skrze tvou tvář
hledám svou
shledáš mne, pane
pokornou?
až v oči tvé pohlédnu
sklopím zrak
děj se tvá vůle
tak či tak
je-li čas naplněn
pozemského žití
u tebe bezčasí
děkuji ti
skrze tvou tvář
naleznu svou
slunečnic svatozář
provede mne tmou