Javorové listy
padají a voní
v barvách které čistí
v barvách které hojí
v barvách které předou
jako malé kotě
v barvách co nás vedou
skulinami v plotě
a to malé kotě
protáhne se s námi
budeme spát v botě
k sobě zachumlaní
v javorových listech
v barvách které předou
zachumlaní v místě
s červenou a hnědou