PÁD SLUNCE
obloha je skleněnou deskou
mraky provalí ji vahou deště
a střepy vseknou se do našich srdcí
horká krev prožene je našimi těly
slunce na zem spadne
ticho švihne do uší
a každý z nás bude dostatečně blízko
pak ledová tříšť slunce zasype
a bude odpuštěno
Přečteno 88x
Tipy 11
Poslední tipující: Marten, Chane, Psavec, Iness, Anfádis, RadekČ, mkinka, cappuccinogirl
Komentáře (1)
Komentujících (1)