Chci, abys zůstala
Za zavřenými dveřmi
Ale pokaždé když odejdu
Najdu Tě stát před sebou
Mé sny jsou zapomenuté
Nahoře na poličce se zaprášenými fotkami
A já čekám na Tebe
Nad kopcem kde jsme se spolu dívaly na hvězdy
Jsem sama uvnitř svojí mysli
Se lžemi, které jsi řekla
A doufám, že Tě uvidím
Když se procházím skrze své sny
Chci… hodně věcí
Ale vím, že musím odejít
A zapomenout na všechny ty hvězdy
Co jsme spolu viděly
A proto zavírám
Své dveře i okna
A maluji nové nebe
Uvnitř svého srdce