Anotace: I proto miluju svůj kraj! :o) Autora té dokonalé modlidby neznám...
Paráda. Odkud si? Já z Velkých Karlovic. Taky na naše království nedám dopustit:)NIkdo me odsud nedostane.
Jo a co se týká politiky to máme uplně stejnýá názor.
Ps: S komunisty se nemluví:)
27.04.2007 18:23:00 | ejwo