nejsem bankéř
s trezorem plným ohnutých zad
a vím
co je vlastnit
nevlastním tedy
miluji bez odezvy
žhnoucí oči tygrů
mi nic neříkají
cítí moji lhostejnost
opotřebovanou časem
a bubny srdce buší
do teritoria ostatních duší
mám rovná záda
zakázaná slova
v pootevřených ústech
Bezva
12.03.2024 20:33:49 | Mersi