ČTE NABOKOVA
V RANNÍM ŠERU
V OHROMNÉ POSTELI
PLNÉ FRANCOUZSKÝCH RŮŽÍ
VLASY JEJÍ
MEZI RŮŽOVOU ZLATĚ ZÁŘÍ
OBČAS ZABLOUDÍ
MYŠLENKY NEPOSEDNÉ
DO ZRCADEL PŘÍTOMNOSTI
V ODLESKU ZNÁMÁ TVÁŘ
PÍSMENA VÍŘÍ V OČÍCH
VEMLOUVAJÍ SE NĚMĚ
NABOKOVSKY JEMNĚ
VE SPRÁVNOU CHVÍLI
ŠÍLÍ