Barvy barvy barvy
stékají k nám dolů
cestou po chodníku
jako šedé vlasy
starých varhaníků
starých jako zima
co jí k vodě nesou
neofortissima
třesoucích jež třesou
chladem starce v zlobě
z nedostatku vína
budou plakat obě
Ona i ta zima
zlá