Anotace: (staršího data)
Někdy se
člověk, ani
moc nekouká
kolem sebe,
a stejně,
stejně, to přijde,
a ne skoro, úplně,
v plné síle,
dostane ránu
nebo spíš
jemné pohlazení,
a všechno,
se naráz začne
měnit, a v tom
mu najednou
dojde, že
se zamiloval.
Moc hezký vyjádření...
14.03.2024 12:23:56 | cappuccinogirl
Trefné! Moc se mi líbí :-)
14.03.2024 07:11:14 | Fractura cordis aperta
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?