Jak tmavá je noc
když po měsíci
vyklouzneš ze své haleny
půl odevzdaná
půl čekající
a tichá
na mém rameni
kde teplo které mine nivou
těžkých tmavých potoků
bere si tě zimomřivou
do mlhovin
svých
celou...
14.03.2024 07:35:38 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?