Malé existence
Jsem Tvoje. Roztříštil jsi své území na potom
a dnešní den. Nemá hranice, úsvit, slunce ani noc,
protože poutáš čas čekající na vrchol odevzdaně vysvlečený
v minulost. Přestali jsme se právě trýznit a vymetáme vzpomínky.
Když se nám zalíbí, ještě do nich vnoříme těla a plodíme
zbytečnou budoucnost. Tělesná teplota kolísá a rychlost opakování
se zvyšuje až do výstřiku nicoty...
Přečteno 130x
Tipy 29
Poslední tipující: Jan Kacíř, Jiří I.Zahradník, Marten, jort1, IronDodo, Anfádis, J's .., Kan, narra peregrini, Iness, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)