Vzpomínky uzavřeme do krabice,
minulost již nechme spát ,
za zemřelé zapálená další svíce,
novými city nechat srdce rozehřát.
Bloudění v minulosti již bylo dosti
pojď v sobě zbořit ten starý most,
přehlížíš lásku v přítomnosti
a kvůli tomu máš na sebe zlost.
Otevři své srdce
a nech do něho vstoupit žár,
již nejsou prázdné tvé ruce,
vždyť na lásku člověk nikdy není stár.