~~~~~~~~~~~
Já v mraku kapky počítám
rozdávám vůni fialkám
a vítr učím zpívání
a malé mráčky tančení...
modře barvím zvonky
do trávy lákám brouky
ať pozdraví motýly
co budou tady za chvíli.
A sedmikrásky jako vločky
z jetele mám bambuličky
a zlaťáky z pampelišek
upleteme si věneček..
slyším cinkat konvalinku
do kytičky pro maminku
přidám tam i petrklíč
a to už bude zima pryč.
Potom padá jarní deštík
na to postačí i deštník
za chvíli sluníčko hřeje
a všem krásné jaro přeje...
tam čáp čeká svoji milou
čapí paní roztomilou
rodinku si založili
on a ona si šťastně žili.
~~~~~~~~~~
Krásně jarně veselé:-). Květuško, házím Ti kytičku fialek, chytééj:-). Už se vše kouzelně probouzí.
14.03.2024 19:12:26 | CULIKATÁ