NITRO (intro)
Groteskním potleskem
..odměněn, posilněn.
Úsměvy,úšklebky...z krepových papírů
nasávám jistotu...že jsou mi na míru.
Bolest se rozhlíží...v myšlenkách jedinců
z kůry tak šedivé...uzlů a kravinců.
..Nesmyslem obalen
..oholen, zatracen
..nakreslen na stěny
..statečný saracén.
..Prosycen závoji
..v lásce jen namočen
..zákeřně nábojem
..ve světlém oblečen.
Komentáře (2)
Komentujících (1)