Anotace: 13.3.2024
Skutečné emoce,
co zevnitř zabíjí
v pohledu smutek,
úsměvem vítá ve tváři
nechceš vědět,
co tomu předchází
s odvahou najít,
co dává klid její duši
smyslná iluze
prošla uličkou její mysli
zahalena do černé
pro to,
co přichází.