Nehty a nehtíčky
skřípají do oken
aby si oslepla
pro skelný prach
ohnivá pod víčky
perleť a nebo jen
sluneční závoj ti
obléká nach
červánky sedají
na staré koleje
a ty se rozběhnou
a budou stát
budou tam kde mají
cesty své naděje
až měsíc vyjde
ze stříbrných vrat