Jsi krásná, jak ranní květ,
v očích máš světlo života.
Usedni, budu ti vyprávět,
než zdolá mě dřímota.
Pojď, projdem se lipovou alejí,
pojď, zajdeme do polí.
Dívám se na nás s nadějí,
lásku, snad, osud nám dovolí.
Jsi krásná večer, i za svítání,
srdce mé, jak o závod bije.
Směješ se a nemáš zdání,
co splétá má fantazie.
Krásný je procházet se "tvým" světem, Kane... tož ruku v ruce, prosím...:-)**
15.03.2024 13:27:08 | cappuccinogirl