Nádherná. A náznaky, z kterých vyplynou (aspoň v mojí hlavě) prázdná gesta...jó, těch je...až je mi z toho blbě. Že to pořád žeru... myslí na tebe...tvoje ( sestra) Veru.
22.03.2024 22:16:21 | Veru
Čím víc ona tápe, tím víc ty máš jasno... a máme tady přímou úměrnost...ale zatra čeho vlastně???
15.03.2024 21:14:31 | cappuccinogirl