Čaro
Tma halící minuty brzké ranní,
rád složím Ti z písmen, ke snídani,
píšící se pocity, láskyplné psaní.
Vložím pod polštář, ať zastihnou Tě v procitání.
I to spojeni našich dvou svítání,
v jedno krásné, druhého vnímání,
společná objetí, nového dne vítání,
s řádky lásky popřání.
Tvé čaro, dnešní ráno provoní.
Přečteno 114x
Tipy 10
Poslední tipující: Pacik, jort1, Marten, Psavec, cappuccinogirl, Fany, martinaV, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)