Nebaví mě psát o lásce
a zlomených srdcích
která jsou
chycená ve Vás
v oprátce
kde dusí se až vyhasnou
kde pomalý čas
jejich ztrátu
rozemele na kusy
aby jí přidal do substrátů
pro růže
a kaktusy
Né nebaví mě psát
o lásce
kvetou-li trny
sáhnu si