Anotace: ...je jako chrám.
Mám pocit, jako bych já byla ta mrcha, co o ní píšeš... Asi tak trochu jo... Taky jsem ublížila a nikdy si to nepřestanu vyčítat. Ale je to krásný, když dokážeš porcítit i báničku někoho jiného... Zaplní tě to novými emocemi... A taky děkuju za komentář.. Jak jsem tam napsala... Možná do konce roku dojde i na přídavek=)...
15.06.2007 09:03:00 | Morgana la Fay