A s každým večerem,
na polštář rozkládám,
vějíř dnů ve kterém,
myšlenky nastřádám.
Skrz okno s vlnící,
zaseklou roletou,
můj pohled letící,
za hvězdnou tapetou.
Dnes září jasněji,
tiše se hledám,
v prskavkách nadějí,
sny padlé zvedám.
Bezva
16.03.2024 16:56:53 | Mersi