Jižní Morava
Otevřu oči
nekonečné vinice,
slunce pálí
hroznům se zde daří velice.
Starost lidi
pro kvalitu nejlepší.
Obětavost
pro úrodu největší.
Láska v srdcích,
pohostinnost lidiček.
Degustace vína
z opečovávaných políček.
Dobrá úroda vína je vždy požehnání
hlavně pro doktory na gastroentorologii:-)
Pěkná Marti;-)
17.03.2024 10:05:01 | Žluťák
Přesně tak Žlutáku, a o tom bude moje zítřejší básnička.... Dík za komentář
17.03.2024 14:44:57 | Marťas9