Země se teplem probouzí
praskají ledy v duších
na minovém poli
za louží
kde můžeš si v rudé tuši
odrásat srdce střepinou
je jaro
a to ti sluší
:-) moc Se mi To líbí :-)!
18.03.2024 07:04:08 | Fany
LÍBÍ SE MI**ST*
17.03.2024 10:19:30 | Frr
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?