otevřel jsem vikýř
chtěl jsem si hrát
na náměsíčníka
seděl tam na střeše
anděl
a čert
a sedm samurajů
s bílejma hromádkama
LSD
co to má bejt?
Pokusná skupina
řekla mi černá kočka bez ocasu
kterým se ovíval jeden ze samurajů
ty jejich meče jsou tak ostrý
zapředla kočka na plnou hubu
a pevně se držela střešní tašky
bez ocasu si tolik nevěřila
a taky už měla jednu lajnu
sklouzl jsem ze střechy na polévkové lžíci
Jefferson airplane
utíkal před obrovským hranostajem
chtěl mi vypít krev
občas si pletu
sen
a tenhle ten svět
Kdyby ne, tak by to LSD bylo na reklamaci;-)
18.03.2024 10:30:48 | Žluťák