Syčím mlhou
na jazyku páry
padám v kapkách
deště na kočáry
chladnu stékám
po Lonahé ruce
k neútěchám
na bolavém rtu
té dámy
v náhlém hávu
fragmentů
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?