THE CURE MOTIV 1989
tiše je v pokoji
noc tělem naším obrací
a ty mě líbáš
z protrženého polštáře pochodují pavouci
ticho proklelo nás oba
vzdycháš a cítíš že žiješ
tvář kradou ti reklamy z ulice
modrá, červená, rudá a modrá
jazykem řežu ti po těle
cítíš že žiješ
Přečteno 95x
Tipy 11
Poslední tipující: Jan Kacíř, Marten, cappuccinogirl, Psavec, Anfádis, Iness, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)