Kdesi nad krajem pár křídel krkavčí
Vracím se
k tvému úsměvu ..
Ponurosti očí , které ve mě pár let zněli
Jsi jak křídla ptáka , které pádem z nebes ohořeli ..
Vracím se
k hlavě tvé ..
K té šíleně chtivé chuti ..
Zdolat všechny mosty i ty spálené
Zas poddat se tomu ,
co chtít tě zas
mě nutí ..
Přečteno 87x
Tipy 16
Poslední tipující: enigman, Jan Kacíř, Marten, Chane, o3_gambit, Tomcat, Psavec, Frr, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)