takysemsimyslelažetobudejiný
dny
trávim ve stavu
naprostýho
šílenství nebo
ve stavu
průměrný oživlosti
většinou podprůměrný
stavim víčko
vod pepsitwist
na dvě vybitý baterky
a převaluju
v puse žvejku
co sem našla
jediný
z čeho sem
pozitivně šílená
je to
že zejtra
du do práce
a ne do školy
je to
trochu málo
ale stavět
monumentálnosti
z kancelářských sponek
se mi nechce
Přečteno 275x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
Komentáře (4)
Komentujících (4)