miluji lidská těla
jejich křivky, chlupy, vrásky
sedí, hýbou se a spí
jakoby promlouvala
vyprávěla
celá století
barvy v duhovkách tančí
póry, strupy, jizvy, bradavky
pihy souhvězdí vytváří
všechno kvete i bez přestávky
jen dokud neshnijí
Zajímavý námět i styl
26.03.2024 14:01:43 | Admirál
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?