Pláč
Anotace: vymyšlená pocitová báseň?!?
Byla noc,uslyšela jsem vzlyk,
možná to dalo tomuhle večeru vznik....
Přišla jsem k posteli blíže,
slova zněla:,,Kdo za to může,ten si to slíže''
Přitiskla se k Tobě,
bylo to loni v téhle době....
Rty se přiblížily k Tvým,
co byl dál?Nepovím
Komentáře (0)