Chopil se opratí
ozvěny zaržály
aby se v lordózách kopců
odrazily
slepotu větrných oken
zmáčela světla
až k modlitbám
v ten Boží
čas
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?