Oh to blaho
Anotace: ... to nesnesitelné blaho
Prosil jsem tě,
abys mě objímala
jen když stojím.
A teď tu ležíme,
oba vedle sebe,
oba jsme sami.
Svět nám neskončil,
bohužel pro nás,
teď čelíme následkům.
Bolí to, co lásko?
Přečteno 111x
Tipy 10
Poslední tipující: Jan Kacíř, Tomcat, Psavec, Paulín, martinaV, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)