Bílý papír,
schránka co čeká
Tužka kde leží?
Tam pramenící řeka.
Čas
Tiché bílo
Čisto
Prázdno
Barvy na procházce
Koupou se v řece
Zalité měsíce svitem
Ale žijí přece.
Kdybychom přišli o barvy...co by zbylo??? Dobře, že jsou, dávají... na výběr:-)
19.03.2024 21:53:09 | cappuccinogirl