Ten večer slzami protkaný
Zůstává ve mně navěky uschován
Ten večer odhalených tajemství
Kdy lásku projevit ti byl jsem odhodlán
Ten večer ve vzájemném objetí
Kdy stíral jsem slzy z tvých nádherných očí
Ten večer plný nevinných doteků
Kdy cítil jsem, jak tvé srdce stále mlčí
Ten večer provoněný tvými vlasy
Kdy hladila jsi moje tělo, ne však mojí duši
Ten večer naší nenarozené lásky
Kdy všichni Amorové byli zřejmě hluší
Ten večer slzami protkaný
Zůstane ve mně navěky uschován