Uprostřed řeky stojí
Zamrzlá v ledu
Ten pocit
Popsat nedovedu
Ale cítím s ní i s tebou
I mě jako tebe
Ruce zebou
A uvnitř srdce
Slyším ozubená kola
Dýchám a čekám
Obzor mi stíní
Ve výhledu
Chtěla bych běžet
Ale jsem kus ledu
Svítám...