Rozednění
Miluji chvilky
vycházejícího slunce.
Miluji kroky
procházejicího srnce.
Milují čistý
vzduch ranní.
Miluji brzké
ptáčku štěbetání.
Miluji kroky
z noční domu.
Miluji Tebe
lásko k tomu.
...rozednění je jiskrný, ale moc ho neznám...jsem noční sova...takže miluju stmívání...;-)
21.03.2024 17:59:12 | Marten