Poslední řádek bych vynechal. Je hodně specifický, urřující. Nechal bych čtenáře domýšlet si...
Ale i tak S. Tip
22.03.2024 20:13:53 | Marcone
Ano ten poslední řádek v dalším přepisu vynecham,je dobře, že díky tobě a tvému uvážení se mohu na báseň dívat i jinak.
22.03.2024 21:07:00 | mkinka
Děkuji za komentář.ja chtěla určitým způsobem vyjádřit, když člověk nemá nic, že alespoň báseň,co je nehmotná,ale alespoň něco.
22.03.2024 20:39:18 | mkinka