Rej pilných apisek
v korunách třešní
přehojným úkazem
jarních je krás
a slunko nad hlavou
dlaně mi klesly
v marastu na plicích
topím se zas
neboť
dech námahou
skřípe a pálí
doktoři snaží se
tak zůstávám
ale až přestanou
zase se vzdálím
do květů třešňových
a budu tam