Do staré studny Měsíc spad,
vidím jej, jak matně svítí.
Má milá, pojď se podívat,
jak těžké má živobytí.
Noc co noc po nebi bloudit,
na cestu svítit pocestným.
Po hvězdách polibky loudit,
svádět je kouzlem svým.
Únavou Měsíc do vody padá,
sáhneš si pro něj, zmizí.
Krása hvězd neuvadá,
měsíční prach voda sklízí.
Nádhera prostě...:-)
Tuhle si zas ukládám:-)**
22.03.2024 11:22:45 | cappuccinogirl
To mě těší, děláš mi radost, děvče. :-))
22.03.2024 13:49:45 | Kan
To je oboustran... krásně se tímhle plulo, skvělej motiv, mám ho ráda:-)*
22.03.2024 13:58:44 | cappuccinogirl