Dnes všíchni se mi zdají
jak bílé plomby na zuby
dentální právě
vstoupil
hřbety se ohýbají
košile saka na ruby
kdo může
tichem loupí
čas
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?