Odevzdávám tě vodě
dýchám a vydechuji
modliteb hlas
skleněné vory plují
a řeka v nás
náhle
tak plná křiku
v mělčinách na jazyku
k prameni volá
jaro je zas
Poslední stéblo z Moranina těla...
25.03.2024 00:05:55 | básněnka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?