PLÁČ NEBE- THE CURE MOTIV 1990
šero v srdci když nebe pláče
kapky zasekávají se do země
promoklé figuríny zmateně pobíhají
a nechtějí zmoknout
polib mne a jdi už
to není zlé, dnes nebe pláče
až slunce vrátí se nám zpět
do tvých dlaní dám své srdce
těžké kapky protrhaly pavoukům sítě
nejsem opředen když nebe pláče
ticho na jazyku a prázdné oči
mé srdce naříká
líbáš se se mnou, děkuji za pomoc
hluboké jizvy tak dlouho pálí
kus srdce za jistotu dám
déšť je smutně krásný
Přečteno 82x
Tipy 13
Poslední tipující: Marťas9, RadekČ, Fany, Chane, Anfádis, Psavec, mkinka, Sonador
Komentáře (2)
Komentujících (2)