Převislá sakura
Skláníš se k zemi
líbáš ji křehce,
slunce tě šimrá,
mráz chladí lehce.
Listy už raší,
i květy pučí,
každá sakura
mluví svou duši.
Čekají na příkaz
slunečných paprsků,
zrození květů,
pro včely pamlsků.
Hodně povedená, Marťo:-*
24.03.2024 08:05:37 | Žluťák