Jen u vody...
Nad ránem s pachutí ryby
přátelé u vody
v rákosí sečteni
z jejich úst sliby a kdyby
Z vesnice je slyšet první ranní zvon
ržání koní
a štěkot psů
Nad ránem s pachutí ryby
přátelé u vody
ještě stále je chladno
Slunce dnes zapomnělo na hladinu
muži, rybáři, pijí a kouří domovinu
Ve statku chystá se pohřební průvod
Je neděle...
Přečteno 82x
Tipy 19
Poslední tipující: o3_gambit, Paulín, jort1, Psavec, IronDodo, Kan, martinaV, Ophelia81, Anfádis, Pampalini, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)