2340
Stála bez světla
a tupě zírala do okolí.
Lidé jí viděli,
že je němá a nemluví.
Měla rodné číslo
a povzdech na rameni.
Narodila se bez soustředění.
Tak báseň promluvila za ní.
V záchvěvu slzného oparu
a s mlhou v meziprostoru.
Přečteno 84x
Tipy 25
Poslední tipující: Misha, Pacik, Jan Kacíř, Chane, Paulín, fisus, Psavec, Ondra, jort1, RadekČ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)