Je půlnoc
okna se dmou
kamenem hrudi
rozbíjejí
co hvězdy
střepy v obličeji
nedají splývat
s tmou
sen křišťál
u nohou
na dotek
studí
a pak naopak zahřeje...
28.03.2024 11:06:50 | enigman
...vstáti a odejít do světa pudí***ST*
24.03.2024 10:20:56 | Frr
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?